Digikärpäsen puremat – hankkeen kuulumisia 12/20

Hei!

Digikärpäsen puremat -hankkeen syksyn 2020 koulutuskokonaisuus Opetuksen Digitalisointi on saatu päätökseen. Viimeisen koulutusosion 1.12. aiheena oli striimaus (Striimaus käytännössä mobiililaitteella – Hands on!). Kokonaisuudessaan koulutusosioita oli kuusi ja nämä jakautuivat kahteen pääteemaan; Digitaaliset palvelut, sovellukset ja oppimisympäristöt, sekä striimauksen perusteet. Näiden lisäksi järjestimme neljä ainekohtaista osiota, joissa keskityttiin tarkkemmin eri aineiden tuomiin digihaasteisiin ja kysymyksiin opetuksessa. Jokainen koulutusosio nauhoitettiin ja tallenteet ovat katsottavissa helmikuuhun asti täältä.

Syksyn koulutusosioihin osallistuminen oli kohtalaista. Toivottavaa olisi ollut, että sana olisi levinnyt laajemmalle ja osallistumisaste korkeampi. Koulutukset kun olivat erittäin ajankohtaisia, hyvin toteutettuja ja maksuttomia! (lue sanallinen palaute alla). Suurimman suosion saivat digitaaliset palvelut, sovellukset ja oppimisympäristöt osiot, sekä ainekohtaiset osiot. Kaikista osioista kerättiin palautetta, jota pääsee tarkastelemaan täältä. Jos osallistuit johonkin osioon etkä ole vielä antanut palautetta, niin voit tehdä sen täältä

Kevään 2021 koulutuskokonaisuuden suunnittelu on tällä hetkellä käynnissä. Alustavasti kevään 2021 koulutuskokonaisuus tulee keskittymään opetushenkilökunnan digitaalisten perustaitojen vahvistamiseen, eli lähtötaso ja kynnys osallistua tulee olemaan matala. Jos haluat vaikuttaa asiaan, pyydän lähettämään allekirjoittaneelle sähköpostia mahdollisimman pian. Hankkeen www-sivuilla tulemme tiedottamaan tarkemmin tulevista koulutuksista ja tapahtumista, www.digikarpanen.net.

Hyvää joulun odotusta!

Terveisin,
Omar Ikni
Projektikoordinaattori

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: