Opettaminen digitaalisissa ympäristöissä

Kun maailma muuttuu, koulunkin on muututtava. Opettajat tekevät tärkeän työn koulujen digitalisaatiossa. Opettajien tehtävänä on innostaa oppimaan siten, että oppijat käyttävät teknologiaa oikeissa paikoissa ja oikealla tavalla. Tämän vuoksi on varmistettava, että opettajilla on riittävät hyvät valmiudet hyödyntää digitalisaatiota opetuksessaan.

Digikärpäsen puremat-hanke: Hankkeessa vahvistetaan ja monipuolistetaan opetushenkilöstön kykyä käyttää digitaalisia työkaluja omassa työssään sekä lisätään ymmärrystä digitalisoituvasta työ- ja oppimisympäristöstä. Hankkeen myötä opetushenkilöstön perus- ja digitaidot vahvistuvat ja samalla he oppivat ymmärtämään digitalisaation hyödyt omassa työssään ja opetuksessa parantaen samalla heidän työllistymis- ja työmahdollisuuksia.

Hanke tulee tarjoamaan opettajille koulutusta digitaalisten palveluiden, sovellusten ja oppimisympäristöjen hyödyntämiseen. Koulutuksia tullaan järjestämään syksyn 2020 ja kevään 2021 aikana. Koulutusten teemoja:

  • Digitaaliset palvelut, sovellukset ja oppimisympäristöt
  • Mitkä sovellukset ja oppimisen ympäristöt soveltuvat eri oppiaineiden opetukseen vapaassa sivistystyössä?
  • Eri aineissa tarvitaan usein juuri kyseiselle aineelle sopivia tai kehitettyjä sovelluksia. Koulutuksessa perehdymme mitkä sovellukset tukevat esim. Kielten opetuksen, taito-ja taideaineiden opetusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: